Jonk | Eiderdons | Dekbed

Jonk
€ 4.099,00
of € 136,17 per maand

Let op geld lenen kost geld. Met SprayPay - Gespreid betalen kun je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen ? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.

Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd voor een vast maandbedrag. De eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.

• Vulling: 100% IJslandse Eiderdons

• Tijk: Egyptische edel batist

• Voordelen: Goede warmte-isolatie en lange levensduur

• Warmteklasse: 4-Seizoenen

Levertijd: 1 - 2 weken

Jonk
Product: Jonk | Eiderdons | Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Jonk | Eiderdons | Dekbed was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

JONK EIDERDONS DEKBED

Ben je op zoek naar het perfecte dekbed voor een optimale nachtrust? Zoek niet verder! Nachtrust.nl presenteert het exclusieve Jonk Eiderdons dekbed. Dit eiderdons dekbed is extreem licht en warm, en biedt jou de beste isolatiewaarde die moeder natuur te bieden heeft. Bij Nachtrust.nl zijn we ervan overtuigd dat een goede nachtrust essentieel is voor een energiek en gezond leven. Met het Jonk Eiderdons dekbed geniet je van vele jaren ultiem slaapcomfort.

De exclusiviteit van het Jonk Eiderdons Dekbed

Gebroeders Jonk is het enige Nederlandse bedrijf dat het exclusieve eiderdons verwerkt in haar producten. Alleen bij ons vind je het originele IJslands eiderdons dekbed, verkregen op traditionele wijze. In deze beschermde IJslandse natuurgebieden wordt de eiderdons na de broedtijd handmatig en op milieuvriendelijke wijze verzameld uit verlaten nesten van Eidereenden.

Deze dons wordt door de Eidereend op natuurlijke wijze verloren tijdens hun rui-periode. Het verzamelen van deze waardevolle dons gebeurt uitsluitend door ervaren boeren met speciale licenties.

Onvergelijkbare eigenschappen van het Jonk Eiderdons Dekbed

Eiderdons is zeer exclusief, niet alleen door beperkte hoeveelheden beschikbaar, maar ook door de onovertroffen eigenschappen. Op het gebied van warmte-isolatie en levensduur is eiderdons simpelweg de beste keuze. Onze Jonk Eiderdons dekbedden bestaan uit kleine vakjes die op ambachtelijke wijze worden gevuld. Hierdoor blijft de eiderdons perfect op zijn plaats en geniet je altijd van een optimale isolatie tijdens je slaap.

Ervaar de ultieme nachtrust met Jonk Eiderdons

Benieuwd naar hoe het is om onder een Jonk Eiderdons dekbed te slapen? We nodigen je uit om het zelf te ervaren! Het lichte gewicht en de warmte omhullen je als een comfortabele cocon, waardoor je snel in een diepe slaap valt en fris ontwaakt. Daarnaast gaat een Jonk Eiderdons dekbed jarenlang mee, dankzij de hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Kies voor kwaliteit, exclusiviteit en ultiem slaapcomfort! 

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 1 Vulling: 100% IJslandse Eiderdons
Product USP 2 Tijk: Egyptische edel batist
Product USP 3 Voordelen: Goede warmte-isolatie en lange levensduur

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.