Mahoton Infusion | Lattenbodem Elektrisch 2M

Mahoton
€ 659,00
of € 21,89 per maand

Let op geld lenen kost geld. Met SprayPay - Gespreid betalen kun je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen ? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.

Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd voor een vast maandbedrag. De eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.

• hoogte verstelbare latten

• metalen frame

• bodemhoogte 10 cm

• noodstroom accu en spanningbegrenzer ingebouwd

Levertijd: 1 - 2 weken
Mahoton
Product: Mahoton Infusion | Lattenbodem Elektrisch 2M are being added to cart ...
x
x
Product: Mahoton Infusion | Lattenbodem Elektrisch 2M was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

MAHOTON INFUSION LATTENBODEM ELEKTRISCH

Een goede nachtrust is essentieel voor ons welzijn en onze gezondheid. Een belangrijk onderdeel van een comfortabele slaapomgeving is het juiste bedframe en de bijbehorende lattenbodem. Een lattenbodem biedt ondersteuning en ventilatie aan je matras, zodat jij elke nacht weer kunt genieten van een optimale slaapervaring.

Mahoton Infusion lattenbodem heeft in hoogte verstelbare lattenbodem 

De Mahoton Infusion lattenbodem is een ware aanwinst voor iedere slaapkamer. Deze elektrisch verstelbare bodem biedt talloze mogelijkheden om jouw slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen. Met een handige afstandsbediening kun je eenvoudig de hoogte van de lattenbodem aanpassen. Of je nu een extra hoge instap wilt hebben of juist liever dicht bij de grond slaapt, met de Mahoton Infusion lattenbodem is alles mogelijk.

Mahoton Infusion lattenbodem bied optimaal slaapcomfort 

De Mahoton Infusion lattenbodem is voorzien van latten die in hoogte verstelbaar zijn met intervallen van 3 cm. Dit betekent dat je de lattenbodem precies kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Wil je graag wat meer stevigheid in het midden van je matras, of juist liever wat meer flexibiliteit aan de zijkanten? Met de Mahoton Infusion lattenbodem kun je het helemaal naar jouw smaak instellen.

Mahoton Infusion lattenbodem is duurzaam

Naast de verstelbare latten is de Mahoton Infusion lattenbodem ook voorzien van een stevig metalen frame. Dit zorgt voor de nodige duurzaamheid en stabiliteit, zodat je jarenlang kunt genieten van deze kwalitatieve bodem. Het metalen frame zorgt er tevens voor dat de lattenbodem goed op zijn plek blijft liggen, zelfs als je veel beweegt tijdens het slapen.

De bodemhoogte van de Mahoton Infusion lattenbodem is 10 cm. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt om bijvoorbeeld een handig opbergbakje onder je bed te plaatsen. Daarnaast maakt de hoogte van de lattenbodem het makkelijker om in en uit bed te stappen, wat vooral handig kan zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 1 hoogte verstelbare latten
Product USP 3 bodemhoogte 10 cm
Product USP 2 metalen frame

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.