Dommelin Satijn 300 Tc Split-Topper Hoeslaken

Dommelin
€ 94,50

Het Dommelin satijnen split-topper hoeslaken wordt gemaakt van 100% gekamde katoen en is van een duurzame kwaliteit. De glans wordt verkregen door de manier van weven en geeft de stof een luxe uitstraling. Deze weving zorgt tevens voor een heerlijk zachte en soepel vallende stof. De kleuren blijven door de hoogwaardige kwaliteit ook lang hun kleur behouden.

Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Dommelin
Product: Dommelin Satijn 300 Tc Split-Topper Hoeslaken are being added to cart ...
x
x
Product: Dommelin Satijn 300 Tc Split-Topper Hoeslaken was added to cart.

Dommelin Satijn 300 Tc Split-Topper Hoeslaken

Het Dommelin satijnen hoeslaken wordt gemaakt van 100% gekamde katoen en is van een duurzame kwaliteit. De glans wordt verkregen door de manier van weven en geeft de stof een luxe uitstraling. Deze weving zorgt tevens voor een heerlijk zachte en soepel vallende stof. De kleuren blijven door de hoogwaardige kwaliteit ook lang hun kleur behouden.

De handige inkeping in het midden van dit hoeslaken zorgt ervoor dat bij een elektrisch verstelbaar bed, beide bedhelften onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden.

Standaard hebben de Split-topper hoeslakens een hoekhoogte van 5-9 cm. Optioneel kiest u voor de hoekhoogte van 10-14 cm. 

Geschikt voor Split-Toppers
Bezorging Gratis bezorging
Materiaal Satijn / katoen
Product USP 1 Hoogwaardig hoeslaken van 100% gekamde katoen satijn
Product USP 2 Geschikt voor Split toppers
Product USP 3 Verkrijgbaar in 38 mooie kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.