Dommelin Percal 400 Tc Split-Topper Hoeslaken
Dommelin
€ 110,00

Dommelin Percal 400 Tc topper Hoeslaken van Dommelin met 400 threadcount. Een luxe hoeslaken van Percal met een hoge threadcount voor meer comfort. Door de extra fijne weving is de stof sterk, licht en zacht en van zeer goede kwaliteit.

Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Dommelin
Product: Dommelin Percal 400 Tc Split-Topper Hoeslaken are being added to cart ...
x
x
Product: Dommelin Percal 400 Tc Split-Topper Hoeslaken was added to cart.

Dommelin Percal 400 Tc Topper Hoeslaken

Het hoeslaken Percal van Dommelin met 400 threadcount is een zeer luxe en hoogwaardig hoeslaken van Percal met een hoge threadcount. Een luxe hoeslaken van Percal met een hoge threadcount voor meer comfort. Door de extra fijne weving is de stof sterk, licht en zacht en van zeer goede kwaliteit.

Percal is gemaakt van katoen en heeft minimaal 200 draden per vierkante inch. Deze katoen percal is gemaakt met 400 threadcount om het materiaal nog zachter en sterker te maken. De kleur is op de draad aangebracht. De kwaliteit van dit hoeslaken is hoogwaardig, hierdoor blijft het hoeslaken en de kleur lang mooi, ook na vele wasbeurten.

Standaard hebben de topper hoeslakens een hoekhoogte van 5-9 cm, u kunt ook kiezen voor een hogere hoekhoogte van 10-14 cm.

Geschikt voor Split-Toppers
Bezorging Gratis bezorging
Product USP 1 Hoogwaardig percal hoeslaken met 400 threadcount
Product USP 2 Geschikt voor Split toppers
Product USP 3 Verkrijgbaar in 10 mooie kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.