Dommelin Percal 200 Tc Hoeslaken

Dommelin
€ 32,50

Dommelin Percal 200 Tc Hoeslaken van Dommelin met 200 threadcount. Een luxe hoeslaken van Percal met een hoge threadcount voor meer comfort. Door de extra fijne weving is de stof sterk, licht en zacht en van zeer goede kwaliteit.

Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Dommelin
Product: Dommelin Percal 200 Tc Hoeslaken are being added to cart ...
x
x
Product: Dommelin Percal 200 Tc Hoeslaken was added to cart.

Dommelin Percal 200 Tc Hoeslaken

Het hoeslaken Percal van Dommelin met 200 threadcount is een zeer luxe en hoogwaardig hoeslaken van Percal met een hoge threadcount. Een luxe hoeslaken van Percal met een hoge threadcount voor meer comfort. Door de extra fijne weving is de stof sterk, licht en zacht en van zeer goede kwaliteit.

Percal is gemaakt van katoen en heeft minimaal 200 draden per vierkante inch. Deze katoen percal is gemaakt met 200 threadcount om het materiaal nog zachter en sterker te maken. De kleur is op de draad aangebracht. De kwaliteit van dit hoeslaken is hoogwaardig, hierdoor blijft het hoeslaken en de kleur lang mooi, ook na vele wasbeurten.

Standaard hebben de hoeslakens een hoekhoogte van 30 cm. Optioneel kiest u voor de hoekhoogte van 40 cm. 

Geschikt voor Matrassen
Bezorging Gratis bezorging
Materiaal Percale
Product USP 1 Hoogwaardig percal hoeslaken met 200 threadcount
Product USP 2 Geschikt voor matrassen tot een dikte van 40 cm
Product USP 3 Verkrijgbaar in 10 mooie kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.