Dommelin Jersey Finest Hoeslaken

Dommelin
€ 47,50

Het hoeslaken van Dommelin, de Jersey Deluxe is een stretch hoeslaken waardoor uw matras perfect passend opgemaakt kan worden. Gemaakt van 94% gekamde katoen waardoor het heerlijk zacht is.

Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Dommelin
Product: Dommelin Jersey Finest Hoeslaken are being added to cart ...
x
x
Product: Dommelin Jersey Finest Hoeslaken was added to cart.

Dommelin Jersey Finest Hoeslaken

Het hoeslaken van Dommelin, de Jersey finest hoeslaken is een stretchhoeslaken waardoor uw matras perfect passend opgemaakt kan worden. Het hoeslaken wordt gemaakt van 94% gekamde katoen en 6% elasthan, zodat deze enorm zacht aanvoelt. Door de hoekhoogte van 40 cm en de afwerking met rondom elastiek past dit hoeslaken om ieder matras, inclusief de hoogste matrassen.

Standaard hebben de hoeslakens een hoekhoogte van 40 cm. Optioneel kiest u voor de hoekhoogte van 5-14 cm voor een topmatras. 

Geschikt voor Matrassen
Bezorging Gratis bezorging
Materiaal Jersey
Product USP 1 Hoogwaardig Jersey hoeslaken met 94% katoen en 6% elasthan
Product USP 2 Geschikt voor (top)matrassen tot een dikte van 40 cm
Product USP 3 Verkrijgbaar in 22 mooie kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.