Climate Control Kussenslopen (set. 2 st.)

Mahoton
€ 42,50

Teddy Comfort Molton Kussensloop

Levertijd: 1 - 5 werkdagen 

Mahoton
Aantal:
Product: Climate Control Kussenslopen (set. 2 st.) are being added to cart ...
x
x
Product: Climate Control Kussenslopen (set. 2 st.) was added to cart.

Climate Control Kussenslopen (set. 2st.)

Op het moment dat u in aanraking komt met deze kussenslopen voelt u meteen al een koel effect. Na ongeveer 90 seconden heeft het product zich aan uw huidtemperatuur aangepast.Climate Control beddengoed vormt een microklimaat om uw huid en egaliseert vervolgens de temperatuur-schommelingen. Sta versteld van dit gevoel en geniet van een constante nachtrust.


Bezorging Gratis bezorging

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.