Bella Gracia Alto Jersey Hoeslaken
Bella Donna
€ 39,95
Betrouwbaar elasthaan hoeslaken van hoogwaardig gekaard katoengaren voor een aantrekkelijke prijs. Verleidelijk met 54 betoverende kleuren en zeer goede pasvorm – zelfs op waterbedden!
Levertijd: 1- 3 weken
Bella Donna
Aantal:
Product: Bella Gracia Alto Jersey Hoeslaken are being added to cart ...
x
x
Product: Bella Gracia Alto Jersey Hoeslaken was added to cart.

Bella Gracia Alto Jersey Hoeslaken

Een kwalitatief hoogwaardig hoeslaken tegen een goede prijs. Het Bella Gracia hoeslaken is duurzaam en gaat jaren mee. Het is gemaakt van hoogwaardig gekaard katoen dat bijdraagt aan de duurzaamheid. Het hoeslaken is pluisvrij, duurzaam, rekbaar door 3% elastaan en hierdoor past het hoeslaken ook plooivrij aan ieder matras.

Het Gracia Alto hoeslaken is zeer geschikt voor de Serta matrassen met een hogere hoek tot 45 cm. Daarnaast is het hoeslaken geschikt om een topmatras en matras samen met een hoeslaken op te maken.

Waarom kiezen voor een Bella Gracia Alto Hoeslaken?

 • Zeer elastisch
 • Goede pasvorm
 • Hoekhoogte 45cm
 • Wasbaar op 60 graden, strijkvrij en kan in de droogtrommel
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 97% Katoen + 3% elastomeer, gekamd

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Rembours
  • Bankoverschrijving

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@nachtrust.nl