Bella Gracia Alto Jersey Hoeslaken
Bella Donna
€ 39,95

Betrouwbaar elasthaan hoeslaken van hoogwaardig gekaard katoengaren voor een aantrekkelijke prijs. Verleidelijk met 54 betoverende kleuren en zeer goede pasvorm – zelfs op waterbedden!

Geschikt voor matrassen tot 40 cm dik.

Levertijd: 1- 3 weken
Bella Donna
Product: Bella Gracia Alto Jersey Hoeslaken are being added to cart ...
x
x
Product: Bella Gracia Alto Jersey Hoeslaken was added to cart.

Bella Gracia Alto Jersey Hoeslaken

Een kwalitatief hoogwaardig hoeslaken tegen een goede prijs. Het Bella Gracia hoeslaken is duurzaam en gaat jaren mee. Het is gemaakt van hoogwaardig gekaard katoen dat bijdraagt aan de duurzaamheid. Het hoeslaken is pluisvrij, duurzaam, rekbaar door 3% elastaan en hierdoor past het hoeslaken ook plooivrij aan ieder matras.

Het Gracia Alto hoeslaken heeft een hoekhoogte van 45 cm. Hierdoor is hij geschikt voor matrassen tot een dikte van 40 cm. Daarnaast is het hoeslaken ook geschikt om een topmatras en matras samen met één hoeslaken op te maken.

Waarom kiezen voor een Bella Gracia Alto Hoeslaken?

 • Geschikt voor matrassen tot een dikte van 40 cm
 • Zeer elastisch
 • Goede pasvorm
 • Wasbaar op 60 graden, strijkvrij en kan in de droogtrommel
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 97% Katoen + 3% elastomeer, gekamd

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.