Bella Donna Zomerdeken
Bella Donna
€ 99,95

✓ Een verkoelend zomerdeken voor warme nachten
✓ Hoogwaardig katoenen hoeslaken met aloe vera en zijdeproteinen
✓ Verkrijgbaar in 5 mooie kleuren

Levertijd: 3 - 5 werkdagen 

Bella Donna
Product: Bella Donna Zomerdeken are being added to cart ...
x
x
Product: Bella Donna Zomerdeken was added to cart.

Bella Donna Zomerdeken

Verkoelend zomerdeken voor warme zomernachten. Van hoogwaardig getwijnd katoengaren met Tencel® klimaatconcept, aloë vera en zijdeproteïne. Elegante eyecatcher voor de slaapkamer.

De Bella Donna zomerdeken is voorzien van een klimaatconcept voor een aangenaam slaapcomfort. De Bella Donna-zomerdeken bestaat uit 35 % lyocell (Tencel®), 41 % getwijnd katoengaren, 24 % polyester (voering), aloë vera & zijdeproteïne. Natuurlijk getest volgens ÖkoTex-norm 100, gecertificeerd met het keurmerk “Textiles Vertrauen” en gemaakt in Duitsland: “Made in Germany”.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 35 % lyocell (Tencel®), 41 % getwijnd katoengaren, 24 % polyester (voering), aloë vera & zijdeproteïne.
Product USP 2 Hoogwaardig katoenen hoeslaken met aloe vera en zijdeproteinen
Product USP 1 Een verkoelend zomerdeken voor warme nachten
Product USP 3 Verkrijgbaar in 5 mooie kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.