Bella Donna Clima | La Piccola Duo Molton

Bella Donna
€ 134,00

• Materiaal: 82% TENCEL™ Lyocell, 16% polyester, 2% elastan

• Voordelen: natuurlijke hygiëne bescherming en vochtregulatie

• Extra's: Lyocell is duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar

• topmatras tot 12 cm, split 80 cm

Levertijd: 1 - 2 weken
Bella Donna
Product: Bella Donna Clima | La Piccola Duo Molton are being added to cart ...
x
x
Product: Bella Donna Clima | La Piccola Duo Molton was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

BELLA DONNA CLIMA LA PICCOLA DUO MOLTON

Ben je op zoek naar een topmatras dat niet alleen zorgt voor comfortabele nachten, maar ook bijdraagt aan een gezonde slaapomgeving? Dan is de Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton misschien wel precies wat je nodig hebt! Met zijn unieke mix van materialen en innovatieve kenmerken biedt dit topmatras optimale hygiënebescherming en vochtregulatie. 

De Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton is gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen. Het bestaat voor 82% uit TENCEL™ Lyocell, 16% polyester en 2% elastan. Deze specifieke samenstelling biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een goede nachtrust.

Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton geeft natuurlijke Hygiëne Bescherming

Een belangrijk kenmerk van de Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton is de natuurlijke hygiëne bescherming. Dankzij het gebruik van TENCEL™ Lyocell heeft dit topmatras antibacteriële en hypoallergene eigenschappen.

Dit betekent dat het beschermt tegen huisstofmijt en allergenen, wat ideaal is voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen. Daarnaast helpt het ook bij het reguleren van de temperatuur en vochtigheid, waardoor het bed altijd fris en comfortabel blijft.

Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton heeft uitstekende vochtregulatie

Door de polyester en elastan in de samenstelling heeft de Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Het neemt vocht op en laat het verdampen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een klamme slaapomgeving.

Dit draagt niet alleen bij aan een betere nachtrust, maar verhoogt ook de levensduur van je matras door het te beschermen tegen vocht en vlekken.

Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton is duurzaam en biologisch Afbreekbaar

Een ander belangrijk aspect van de Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton is zijn duurzaamheid en biologische afbreekbaarheid. Lyocell, het belangrijkste materiaal in dit topmatras, is gemaakt van houtpulp en wordt geproduceerd met behulp van een milieuvriendelijke productiemethode.

Hierdoor is Lyocell volledig biologisch afbreekbaar en heeft het een minimale impact op het milieu. Door voor de Bella Donna Clima La Piccola Duo Molton te kiezen, draag je dus bij aan een duurzamere wereld.

 

Geschikt voor Split-Toppers
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 82% Tencel 16% polyester en 2% elastan
Materiaal Tencel
Product USP 1 Materiaal: 82% TENCEL™ Lyocell, 16% polyester, 2% elastan
Product USP 2 Voordelen: natuurlijke hygiëne bescherming en vochtregulatie
Product USP 3 Extra's: Lyocell is duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.