Beddenspeciaalzaak Nijmegen

Bent u opzoek naar een beddenspeciaalzaak te Nijmegen? Nachtrust heeft een grote winkel in Nijmegen geopend op de Woonboulevard van Nijmegen. In onze ruim opgezette winkel van 1000 m2 vindt u een collectie boxsprings en matrassen van uitsluitend Premium topmerken. De winkel is onlangs geheel vernieuwd, zo hebben we de nieuwste collectie van Avek, Caresse, Eastborn, Pullman en Tempur en meer. Als beddenspeciaalzaak te Nijmegen zijn we iedere zondag geopend van 12.00 – 17.00. Kom langs en maak kennis met onze ervaren slaapadviseurs. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
beddenspeciaalzaak Nijmegen
Beddenspecialist Nijmegen

Beddenspecialist Nijmegen

Als beddenspecialist in Nijmegen weten we als geen ander hoe belangrijk een goed kwalitatief slaapsysteem is. We hebben een selectie gemaakt van uitsluitend topmerken zoals: Auping, Tempur, Vispring, Pullman, Kuperus en meer. Topmerken waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dat in combinatie met de beste service en garantie, daar staat Nachtrust de beddenspecialist regio Nijmegen voor. Nachtrust heeft twee winkels waaronder 1 winkel in Nijmegen. 

Nachtrust te Nijmegen

Onze beddenzaak Nijmegen bevindt zich op de Woonboulevard te Nijmegen. De Boulevard biedt u een breed scala aan meubelzaken, keukenzaken en bouwmarkten. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om een hapje te eten of een kop koffie te drinken. Zo is er een Chinese wok en op 5 minuten rijden een leuke schaatsbaan zodat u van uw bezoek aan Nachtrust Nijmegen een leuk dagje uit kunt maken. Onze beddenspeciaalzaak regio Nijmegen is gelegen op de Wijchenseweg 166 boven de Auping Store Nijmegen.

De winkel is zeer ruim opgezet en biedt u een slaapbeleving verdeeld over 1000m/2. Uw auto parkeert u voor 1 euro 3 uur lang voor de deur. Ervaar de sfeer in de winkel en ontdek uw persoonlijke stijl en comfort dat het beste bij u past. We bieden u de mogelijkheid om proef te liggen op onze collectie bedden, boxsprings en matrassen en laat u adviseren door een van onze deskundige slaapadviseurs. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om op afspraak langs te komen.

Bent u opzoek naar bedden in Nijmegen of matrassen in Nijmegen? Kom dan langs bij de beddenspecialist in Nijmegen en profiteer van een scherpe aanbieding. Onze winkel bevindt zich op de 1e etage. 

Beddenzaak Nijmegen
Beddenwinkel Nijmegen
Plan direct uw route vanuit Nijmegen naar onze winkel via Google Maps

 

Winkelinformatie

Wijchenseweg 166
6538 SX Nijmegen
024 675 47 47

Nijmegen@nachtrust.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00    
Dinsdag 10:00 - 17:00    
Woensdag 10:00 - 17:00    
Donderdag 10:00 - 17:00    
Vrijdag 10:00 - 17:00    
Zaterdag 10:00 - 17:00    
Zondag 12:00 - 17:00

 

Waar wij voor staan

Beoordeling 9.2 gebasseerd op 100+ klantreviews op Ekomi
CBW Erkend
Kosteloos bezorgd
 Kosteloos gemonteerd
Geen aanbetaling vereist