Auping Pixel Nachtkastje

Auping
€ 345,00

Het Auping Pixel nachtkastje is een modern nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en mooie ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van de typische Auping materialen hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje.

Levertijd: 6-8 weken
Auping
Product: Auping Pixel Nachtkastje are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Pixel Nachtkastje was added to cart.

Auping Pixel Nachtkastje

Het Auping Pixel nachtkatje is een modern nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en mooie ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van de typische Auping materialen hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje.

Het houten kastje met stalen frame en ladefrontje met 'push open' lades, zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen in alle Auping kleuren, waardoor er veel verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Volledig naar uw wens samen te stellen; kies voor een frisse trendy look, of juist volledig zwart of wit.

Afmetingen:

Breedte: 40 cm
Hoogte: 60 cm
Diepte: 33 cm

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.