Auping Original Wink Boxspring

Auping
€ 2.755,00
De Auping Original boxspring met Deluxe matras (medium) en Deluxe topper is door de Consumentenbond als beste getest. Met een mooie score van een 7 is de Original boxspring de winnaar van de boxspringtest die in juli 2021 door de Consumentenbond is uitgevoerd. De Original boxspring met Deluxe matras en Deluxe topper scoorde bijzonder goed op levensduur, namelijk een 9,1.
Levertijd: 4 - 6 weken
Auping
Product: Auping Original Wink Boxspring are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Original Wink Boxspring was added to cart.

Auping Original Wink Boxspring

Met de Original Wink Boxspring kies je voor de perfecte basis voor in jouw slaapkamer. Optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een perfect samenspel. Zo wordt je elke dag fris en uitgerust wakker. 

De basis van de Auping Original Wink Boxspring bestaat uit een spiraalbodem die gemaakt is van spiraalvormige staaldraden, opgespannen in een zeer solide stalen frame. Door de 80% open structuur van de bodem blijft de onderkant van de boxspring vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die jouw lichaam tijdens de nacht goed ondersteunen en jouw gewicht evenredig verdelen.

In combinatie met Pocketveren en de uitstekend ventilerende toplaag is de Auping Original Wink Boxspring de perfecte basis voor een goede nachtrust.

Original box

De box zorgt voor extra comfort en stabiliteit, het kenmerkende boxspring gevoel. De Auping Original boxspring ventileert zoals elke Auping boxspring uitstekend. Dit komt door de bodem die opgebouwd is op een 80% open spiraalbodem voorzien van pocketveren en ventilerende 3D materialen. De Original is leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering met 1, 2 of 3 motoren. Dit geldt ook voor de breedtematen 120 en 140cm. Bij de verstelbare box wordt standaard een handsethouder van stof meegeleverd in de kleur van de box. Deze kun je plaatsen waar je wilt en is ook verkrijgbaar in een handig tablet formaat.

Original Hoofd- en voetborden

Voor de Original boxsprings zijn er 8 hoofdborden verkrijgbaar en een voetbord. Hoofdbord Wink is een eigentijds hoofdbord met een knipoog, verkrijgbaar in een van de 95 prachtige stoffen uit de Auping collectie. 

Original matrassen

De strak gestoffeerde Original matrassen met de speciaal door Auping geproduceerde DPPS® pocketveren, zijn met aandacht voor detail afgestemd op de totale boxspring. De speciale pocketveren zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. Je kunt kiezen uit 5 typen matrassen met diverse hardheden. De matrassen onderscheiden zich van elkaar door verschillen in opbouw en zonering. Zo heeft elke matras zijn eigen comfort en kies je welke Auping matras het beste bij je past. 

Original Toppers

De topper zorgt voor extra zachtheid en comfort en maakt de Auping Original compleet. Je kunt kiezen uit verschillende typen toppers, verkrijgbaar in 1- en 2-persoons formaten. Een verstelbare Original met een 2-persoons topper? Kies dan voor de splittopper, hierin zit een split zodat je de boxen onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. En voor langere frisheid is er ook een wasbare variant.   

Waarom kiezen voor een Auping Original Wink Boxspring?

 • Optimaal ventilerend en perfect ondersteunend door unieke AVS®-systeem
 • Liggevoel afgestemd op jouw wensen
 • Verstelbaar voor extra comfort
 • Samen te stellen in diverse stoffen en kleuren
 • Bekroond door Goed Industrieel Ontwerp
Hoofdbord Wink
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 10 cm
Hoofdbord hoogte 107 cm of 117 cm
Boxspring kern Vlakke AVS® Spiraalbodem + Pocketvering
Boxspring hoogte 22 cm
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 1, 2 of 3- Motorig verstelbaar
Boxspring frame Dwarsgespannen spiraalbodem gemonteerd op een massief houten rand
Boxspring bediening Handbediening optioneel: RF bediening
Matras kern Afhankelijk van matras keuze
Matras afdeklaag Afhankelijk van matras keuze
Matras gestoffeerd Wit matras (optioneel gestoffeerd)
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Topper kern Koudschuim optioneel: Comfort Deluxe, Prestige Visco, Prestige Deluxe
Topper hoes Afhankelijk van keuze
Topper hoogte 7 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Rond zwart
Lighoogte 61 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 1 Combineerbaar met Auping (gestoffeerde) matrassen en toppers
Product USP 3 Elektrisch verstelbare bodem optioneel
Product USP 2 Gratis bezorging en montage in jouw slaapkamer

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard ( Maestro, Mastercard, Visa, American Express)
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na je aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.