Auping Criade Plain Boxspring

Auping
€ 3.910,00

De Auping Criade Boxspring combineert vormgeving met techniek. Je kunt de Criade samenstellen zoals je dat wilt. Niet alleen van buiten maar ook van binnen. Creëer jouw eigen stijl door middel van stof, kleur en verscheidenheid in hoofdborden.

Levertijd: 4 - 6 weken
Auping
Product: Auping Criade Plain Boxspring are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Criade Plain Boxspring was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

Auping Criade Plain Boxspring

De Auping Criade Boxspring geeft je de mogelijkheid om de gehele boxspring te personaliseren in de stijl zoals u wenst. Keuzes in kleur, stoffering, hoogte en breedte: jouw smaak is leidend. De Auping Criade Plain Boxspring is verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. Daarnaast heb je de keuze uit vijf typen matrassen in diverse hardheden en comfortzones. Zo is er altijd een matras die bij je past. Kortom, persoonlijk slaap comfort op het hoogste niveau, zoals je van Auping mag verwachten. Om iedere morgen met een energiek gevoel wakker te worden.

Criade Frame 

Het hoogwaardige metalen frame is de basis van de Criade boxspring en het geeft vorm aan het geheel. Het geeft kleur en maakt de Criade luchtig en sterk, maar ook slank zonder zijn weelde en rijkheid te verliezen. Door de keuzemogelijkheden in kleur is het frame perfect af te stemmen op de gekozen stof. Dankzij de hoogte van het frame is stofzuigen geen enkele moeite. 

Criade box

De box zorgt voor extra comfort en stabiliteit, het kenmerkende boxspring gevoel. De Auping Criade boxspring ventileert zoals elke Auping boxspring uitstekend. Dit komt door de bodem die opgebouwd is op een 80% open spiraalbodem voorzien van pocketveren en ventilerende 3D materialen. De Criade is leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering met 1, 2 of 3 motoren. Dit geldt ook voor de breedtematen 120 en 140cm. Bij de verstelbare box wordt standaard een handsethouder van stof meegeleverd in de kleur van de box. Deze kun je plaatsen waar je wilt en is ook verkrijgbaar in een handig tablet formaat.

Criade Hoofd- en voetborden

De Criade hoofd- en voetborden zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl, van design tot klassiek. Allen zijn met veel aandacht en oog voor detail afgewerkt met duurzame stoffen.

Criade matrassen

De strak gestoffeerde Criade matrassen met de speciaal door Auping geproduceerde DPPS® pocketveren, zijn met aandacht voor detail afgestemd op de totale boxspring. De speciale pocketveren zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. Je kunt kiezen uit 5 typen matrassen met diverse hardheden. De matrassen onderscheiden zich van elkaar door verschillen in opbouw en zonering. Zo heeft elke matras zijn eigen comfort en kies je welke Auping criade matras het beste bij je past. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keus. 

Criade Toppers

De topper zorgt voor extra zachtheid en comfort en maakt de Criade compleet. Je kunt kiezen uit verschillende typen toppers, verkrijgbaar in 1- en 2-persoons formaten. Een verstelbare Criade met een 2-persoons topper? Kies dan voor de splittopper, hierin zit een split zodat je de boxen onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. En voor langere frisheid is er ook een wasbare variant.  

Waarom kiezen voor een Auping Criade Plain Boxspring?

 • Geheel zelf samen te stellen in kleur en stoffering
 • Optimaal ventilerend en comfort door unieke AVS®-systeem
 • Liggevoel afgestemd op jouw wensen
 • Verstelbaar voor extra comfort
 • Bekroond door Goed Industrieel Ontwerp 
Hoofdbord Plain
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 10 cm
Hoofdbord hoogte 90, 100 of 110 cm
Boxspring kern Vlakke AVS® Spiraalbodem + Pocketvering
Boxspring hoogte 20 cm
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 1, 2 of 3- Motorig verstelbaar
Boxspring frame Metalen frame
Boxspring bediening Handbediening optioneel: RF bediening
Matras kern Afhankelijk van matras keuze
Matras afdeklaag Afhankelijk van matras keuze
Matras gestoffeerd Wit matras (optioneel gestoffeerd)
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Topper kern Afhankelijk van keuze
Topper hoes Afhankelijk van keuze
Anti-allergisch Ja
Potenset Metalen frame
Lighoogte ca. 64 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 3 Gratis bezorging en montage in jouw slaapkamer
Product USP 1 Combineerbaar met Auping (gestoffeerde) matrassen en toppers
Product USP 2 Elektrisch verstelbare bodem optioneel

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard ( Maestro, Mastercard, Visa, American Express)
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na je aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.