Caresse Uitstapverlichting (set)

Caresse
€ 99,00

• Geïntegreerde bewegingssensor
• Instelbaar van 30 seconden tot 5 minuten
• Energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing

 

 

Levertijd: 1 - 2 weken

Caresse
Aantal:
Product: Caresse Uitstapverlichting (set) are being added to cart ...
x
x
Product: Caresse Uitstapverlichting (set) was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

Caresse Uitstapverlichting (set)

Maak 's nachts veilig gebruik van de LED verlichting van Caresse

Als je 's nachts uit bed stapt, is het belangrijk om veilig te kunnen bewegen in het donker zonder jezelf of anderen in gevaar te brengen. Met de Caresse Uitstapverlichting (set) hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Deze innovatieve LED verlichting gaat namelijk automatisch aan wanneer je uit bed stapt, dankzij de geïntegreerde bewegingssensor.

Instelbare duur voor optimaal gebruiksgemak

De Caresse Uitstapverlichting heeft een instelbare duur van 30 seconden tot 5 minuten. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen hoelang de verlichting blijft branden nadat je uit bed bent gestapt. Of je nu alleen even naar het toilet wilt gaan of iets langer wilt rondlopen in de kamer, met deze verlichting heb je altijd voldoende tijd om veilig je weg te vinden.

Energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing

Naast het bieden van veiligheid en gemak, is de Caresse Uitstapverlichting ook nog eens energiezuinig. De LED verlichting verbruikt namelijk weinig stroom, waardoor je energierekening niet zal stijgen. Bovendien gaan LED lampen veel langer mee dan traditionele gloeilampen, wat betekent dat je minder vaak de lampen hoeft te vervangen.

Daarnaast is de Caresse Uitstapverlichting ook milieuvriendelijk. LED lampen bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en kunnen worden gerecycled. Door te kiezen voor deze verlichting draag je dus ook bij aan een duurzamere wereld.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 1 Geïntegreerde bewegingssensor
Product USP 2 Instelbaar van 30 seconden tot 5 minuten
Product USP 3 Energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.