Auping Comfort Synthetisch All Year Dekbed

Auping
€ 169,00
Een synthetisch dekbed is een soepel en egaal gevuld dekbed, dat gemakkelijk wasbaar is. Synthetische Auping dekbedden zijn bovendien ideaal voor mensen met allergieën: ze zijn antibacterieel, antischimmel en anti-huisstofmijt. De vulling van het Auping Comfort Synthetisch dekbed bestaat voor 100% uit synthetische holle vezels.
1 - 5 werkdagen
Auping
Aantal:
Product: Auping Comfort Synthetisch All Year Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Comfort Synthetisch All Year Dekbed was added to cart.

Auping Comfort Synthetisch All Year dekbed

Afgestemd op ons klimaat. De lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. U wilt het in bed niet koud hebben, maar ook niet te warm. Het Auping Comfort Synthetisch dekbed is afgestemd op ons klimaat en voor veel mensen de beste keuze. Het dekbed heeft ruitvormige stiksels en een enkele bies. Dit dekbed gevuld met synthetische holle vezels is wat zwaarder dan dons en bovendien in de machine te wassen. Auping Comfort Synthetisch dekbed heeft ruitvormige stiksels en een enkele bies.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.