Auping Original Bed

Auping
€ 415,00

De Auping Original bed is een bedombouw met een mooi tijdloos ontwerp. Het mooi vormgegeven en sterke frame in combinatie met een Auping spiraalbodem en matras is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Doordat zowel bedbodem als matras ergonomisch volledig af te stemmen zijn op uw lichaam, slaapt u op de perfecte basis en wordt u fris en uitgerust wakker.


Levertijd: 3 - 4 weken
Auping
Product: Auping Original Bed are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Original Bed was added to cart.

Auping Orignal Bed

De Auping Original bed is een bedombouw met een mooi tijdloos ontwerp. Het mooi vormgegeven en sterke frame in combinatie met een Auping spiraalbodem en matras is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Doordat zowel bedbodem als matras ergonomisch volledig af te stemmen zijn op uw lichaam, slaapt u op de perfecte basis en wordt u fris en uitgerust wakker. Optioneel bestelt u bij het Auping Orginal bedset tegen een meerprijs de spiralen en het hoofdbord.

Het frame is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Het frame wordt altijd gecombineerd met de zwarte auping spiraalbodem. Auping heeft drie nieuwe hoofdborden ontworpen, die perfect passen bij het ontwerp van de Original. Zo heeft u de keuze uit twee gestoffeerde hoofdborden en een houten variant. 

Waarom kiezen voor een Auping Original Bed?

 • Heldere vormgeving
 • Krachtig deep black metalen frame in 2 hoogtes
 • Liggevoel ergonomisch afgestemd op uw wensen
 • Verstelbaar voor ultiem comfort
 • Bekroond door Goed Industrieel Ontwerp

Hoofdbord Optioneel tegen meerprijs
Potenset Standaard potenset (optioneel verhogingsset)
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar na registratie 5 jaar
Product USP 3 Verkrijgbaar in 10 kleuren
Product USP 2 3 bijpassende hoofdborden
Product USP 1 Combineerbaar met Auping (gestoffeerde) matrassen en toppers

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.