Auping Noa Bed

Auping
€ 1.465,00

Het nieuwste bedmodel van Auping is de Noa. Met haar eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp. Ontworpen door de Deense designer Eva Harlou.

Levertijd: 3 - 4 weken
Auping
Product: Auping Noa Bed are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Noa Bed was added to cart.

Auping Noa Bed

Auping Noa is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Het bed is ontworpen door de Deense designer Eva Harlou.

Het hoofdbord is gedetailleerd opengewerkt, het frame is mooi afgerond en de poten hebben een subtiel gefreesd randje. Dit bed heeft alleen maar zachte vormen. Het bed krijgt haar unieke uitstraling door de golf in het ontwerp. En het hoofdbord geeft, door haar gebogen hoeken, een veilig en beschut gevoel. Het bed wordt gedragen door taps toelopende poten met mooie details. Ze staan iets naar binnen, waardoor het een beetje lijkt alsof het bed zweeft in uw slaapkamer.

Het bed kan afgewerkt worden in 6 beitskleuren. Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze kleuren allemaal even zacht en rustig. Ze passen perfect bij het Scandinavische ontwerp.

Het licht gebogen en elegante hoofdbord is verticaal opengewerkt. Dat maakt het bed subtiel en luchtig. Tevens is het mogelijk om een dicht hoofdbord te kiezen. Het hoofdbord is met een verborgen steun aan het bed vastgemaakt. Daardoor lijkt het hoofdbord achter het bed te zweven. Het gebogen hoofdbord krult als het ware om het bed heen.

Waarom kiezen voor een Auping Noa bed?

 • Met liefde gemaakt in onze duurzame fabriek in Deventer
 • Keuze uit een gebalanceerd kleurenpallet met 6 kleuren
 • Keuze uit 2 hoofdborden
 • Gratis bezorgd en gemonteerd in jouw slaapkamer
 • Combineer met een slimme Auping bedbodem
Onderhoud Afnemen met een vochtig doekje
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Product USP 1 Combineerbaar met Auping (gestoffeerde) matrassen en toppers
Product USP 2 Elektrisch verstelbare spiraalbodem optioneel
Product USP 3 Verkrijgbaar in 6 kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.