Vispring Regent Divan Prestige Boxspring 180x200 Showroom Sale -40%
Vispring
€ 14.105,00 € 8.495,00
Vispring Regent Divan Prestige Boxspring verenigt alle klassieke elementen in een creatie. De verfijnde natuurlijke vullingen zorgen voor een koel comfort, daarnaast is dit matras zeer duurzaam, veerkrachtig en bijzonder ondersteunend. In combinatie met de Divan Prestige boxsprings maakt u op een bijzondere manier kennis met het merk Vispring.

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Vispring
Product: Vispring Regent Divan Prestige Boxspring 180x200 Showroom Sale -40% are being added to cart ...
x
x
Product: Vispring Regent Divan Prestige Boxspring 180x200 Showroom Sale -40% was added to cart.

Vispring Regent Divan Prestige Boxspring Showroom Sale -40%

De Regent biedt een ongeëvenaard gevoel van luxe, dat uniek is voor een matras met één laag veren. De prachtige stoffering voelt betoverend zacht en luchtig aan, terwijl de unieke eigenschappen van de prestigieuze vullingen – waaronder echte Mulberryzijde – u heerlijk koel houden tijdens uw slaap. Een perfecte mix van comfort en ondersteuning. Optioneel kiest u voor een hoofdbord en desgewenst een topmatras naar keuze. De Vi-Spring Marquess Superb in combinatie met De Divan Sovereign boxspring is een handgemaakt bed van natuurlijke materialen, voor een redelijke prijs.

Een op maat gemaakt bed van Vispring is de garantie voor superieure luxe en een ongestoorde en welverdiende nachtrust. Al ruim een eeuw is Vispring bezig met het verfijnen en het combineren van de beste veergrootte, -spanning en veerkracht met de beste materialen die de natuur te bieden heeft.

Eigenschappen Vispring Regent Matras:
- De beste kwaliteit tijk - Afdeklagen van: katoen, zijde, mohair, platinum gecertificeerde echte Shetland wol, paardenhaar en platinum gecertificeerde Britse feecewol - 1 laag Vispring pocketveren

Eigenschappen Superb Divan Prestige Boxspring:
- De beste kwaliteit tijk - Platinum gecertificeerde Britse fleecewol - Afdeklagen van: katoen, kokosvezels - 1 Laag Vispring pocketveren

PRIJS VAN 14105,00 NU VOOR 8495,00

Eigenschappen showroom model:

ViSpring Regent 180x200
Matrassen 1-persoons inclusief 2 ritsen per matras
Matrassen: 1x medium + 1x firm
Hoofdbord: Helios
Stof: Chestnut 2061

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.