Vispring Marquess Superb 180x200 Showroom Sale -20%

Vispring
€ 20.482,00 € 16.350,00

⚠ Nog maar 1 stuk(s) op voorraad

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN EENMALIGE AANBIEDING!
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Vispring
Aantal:
Product: Vispring Marquess Superb 180x200 Showroom Sale -20% are being added to cart ...
x
x
Product: Vispring Marquess Superb 180x200 Showroom Sale -20% was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

Vispring Marquess SuperB 180x200 showroom sale -20%

De Marquess Superb is een matras met dubbele pocketveren die bijzondere veerkracht en ondersteuning biedt. Het vormt zich perfect naar jouw lichaam, en de verfijnde mix van vullingen biedt luxe comfort en zachtheid. De perfecte keuze voor wie liever op een wat stevigere matras slaapt.

Optioneel kies je voor een hoofdbord en desgewenst een topmatras naar keuze. De Vi-Spring Marquess Superb in combinatie met De Divan Sovereign boxspring is een handgemaakt bed van natuurlijke materialen, voor een redelijke prijs.

Een op maat gemaakt bed van Vispring is de garantie voor superieure luxe en een ongestoorde en welverdiende nachtrust. Al ruim een eeuw is Vispring bezig met het verfijnen en het combineren van de beste veergrootte, -spanning en veerkracht met de beste materialen die de natuur te bieden heeft.

Eigenschappen Vispring Marquess Superb matras: 

• De beste kwaliteit tijk - Afdeklagen van: zijde, platinum gecertificeerde echte Shetland wol, katoen, platinum gecertificeerde Britse fleecewol - 2 lagen Vispring pocketveren

Eigenschappen Superb Divan Sovereign Boxspring: 

• De beste kwaliteit tijk - Platinum gecertificeerde Britse fleecewol - Afdeklagen van: katoen, kokosvezels - 1 Laag Vispring pocketveren

Eigenschappen showroom model:

• 1x Matras MARQUESS SUPERB – 180x200 – Voorstaand Links: Medium – Voorstaand Rechts: Firm

• 2x Boxspring Sovereign vlak – 90x200 – Hoogte: LOW

• Poten: L5 – Brons

• 1x Hoofdbord Victoria – 180cm Breed

 

Product USP 1 Leverbaar binnen 5 werkdagen
Product USP 3 Neem contact met ons op voor een eenmalige aanbieding
Product USP 2 Nog maar 1 stuk(s) uit voorraad leverbaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.