Treca Paris - Paris Budapest Matras
Treca Paris
€ 2.897,00

Verfijning en luxe zijn de sleutelwoorden van de Paris-collectie. Deze modellen hebben integrale verticale capitonnering en zijn volledig met de hand gemaakt om de kwaliteit van de materialen en uw comfort te behouden. Ze kenmerken zich door een fijne afwerking: op de handgrepen staat de merknaam en het model geborduurd en op een label de naam van de lijn. U kunt het comfort van uw bed aanpassen door een bodem en topper passend bij uw matras te kiezen.

Levertijd: 3 - 4 weken
Treca Paris
Aantal:
Product: Treca Paris - Paris Budapest Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Treca Paris - Paris Budapest Matras was added to cart.

Treca Paris - Paris Budapest Matras

Paris-Istanbul is de combinatie van klassieke pocketveren en verschillende lagen kleine pocketveren voor een opvallend soepel comfort. Het kamelenwol aan de winterzijde zorgt voor een ongeëvenaard comfort. De zomerzijde is gemaakt van microvezel met linnen voor een heerlijk zacht comfort. 

Eigenschappen Treca Paris - Paris Budapest Matras

Tijk

Winterzijde: kamelenwol 400 g/m², Linnen/Zijde/Kasjmier 400 g/m², hypoallergeen Microvezel 200 g/m²
Bekleding Winterzijde : Softcare 1,5 cm

Ophanging Fusion
a) Pocketveren
b) Biconische veren

Bekleding Zomerzijde : Softcare 1,5 cm
Zomerzijde: Microvezel en linnen 400 g/m², Linnen/Zijde/Kasjmier 100 g/m², hypoallergeen Microvezel 200 g/m²

Treca Paris capitonnering

Matras hoogte 32 cm
Matras hardheid Leverbaar in Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Ventilatie Zeer goed

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.