Treca Paris Platinum Topper
Treca Paris
€ 1.628,00

Het belangrijkste kenmerk van deze lijn zijn de meerdere opeengeplaatste pocketveren gecombineerd met een overvloedige matrasvulling bestaande uit natuurlijke materialen van goede kwaliteit, met een prachtige afwerking. De Platinum-collectie heeft verschillende voordelen die u een gepersonaliseerd comfort bieden.

Levertijd: 3 - 4 weken
Treca Paris
Aantal:
Product: Treca Paris Platinum Topper are being added to cart ...
x
x
Product: Treca Paris Platinum Topper was added to cart.

Treca Paris Platinum Topper

De Treca Paris topmatrassen kunnen perfect gecombineerd worden met de matrassen van Treca. Wanneer u kiest voor een gestoffeerd matras, hoeft u alleen het topmatras nog op te maken! Vaak kan de comfort topper ook toegepast worden op uw eigen matras. Dit kan fijn zijn als uw eerder aangekochte matrassen te hard zijn, of u de overgang tussen 2 matrassen vervelend vindt. Deze topper is verkrijgbaar in twee verschillende hardheden;

Eigenschappen Platinum hard comfort:
Tijk: gecapitonneerd met zomer- en winterzijde
Bekleding: Zomerzijde: Bambou, Climatwatt en viscose Winterzijde: kamelwol.
Kern: Climawatt
Dikte: 8cm

Eigenschappen Platinum zacht comfort:
Tijk: gecapitonneerd met zomer- en winterzijde
Bekleding: Zomerzijde: zijde en microvezel + katoen Winterzijde: zijde en microvezel en wol.
Kern: Climawatt
Dikte: 8cm

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Tijk wasbaar Nee
Topper hoogte 8 cm

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.