Treca Paris Impérial Air Spring Elysée Matras
Treca Paris
€ 1.942,00

Om u een keuze aan persoonlijk comfort op maat te bieden, bevat de Impérial-collectie het beste van de expertise van Treca Paris en het resultaat van een lange traditie. Er is een ruime keuze aan modellen dankzij de verschillende soorten pocketvering, gecombineerd met verschillende natuurlijke en/of technische materialen.

Levertijd: 3 - 4 weken
Treca Paris
Aantal:
Product: Treca Paris Impérial Air Spring Elysée Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Treca Paris Impérial Air Spring Elysée Matras was added to cart.

Treca Paris Impérial Air Spring Elysée Matras

De Impérial Air Spring Elysée heeft pocketveren en is gemaakt van verschillende natuurlijke materialen voor de winter en de zomer, zodat u in ieder seizoen comfortabel slaapt. Beschikbaar in drie stevigheden, passend bij uw gewicht. 

Eigenschappen Treca Paris Impérial Air Spring Elysée Matras

SAMENSTELLING

1. Tijk
2. Mix van kasjmier en zijde
3. Mix van wol
4. Hypo allergische vezels
5. Foam complex
6. Latex
7. Mix van wit katoen
8. Mix van linnen en zijde

Matras hoogte 24 cm
Matras hardheid Leverbaar in Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Ventilatie Zeer goed

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.