Treca Paris Club Boxspring
Treca Paris
€ 7.483,00

Uw goede nachtrust is een kunst die Treca Paris u aanbiedt met behulp van zorgvuldig gekozen materialen, de expertise van de ateliers en het talent van de ontwerpers. De bedden worden van begin tot eind in haar ateliers gemaakt, op een historische plek voor het merk: in Reichshoffen, Frankrijk. Daarnaast kunnen de bedden qua afmetingen en decoratie helemaal naar uw wens gemaakt worden, voor een echte service op maat. Kom langs in onze showroom en ervaar zelf het unieke comfort van Treca Paris.

Levertijd: 4 - 6 weken
Treca Paris
Product: Treca Paris Club Boxspring are being added to cart ...
x
x
Product: Treca Paris Club Boxspring was added to cart.

Treca Paris Club Boxspring

De Treca Paris Club boxspring kenmerkt zich door het elegante hoofdbord Club, een design van Andreas Weber. Een bed van Treca Paris is volledig naar wens samen te stellen. U heeft naast de Imperial matrassen ook de keus uit matrassen uit de Platinum en Paris collectie. De matrassen zijn combineerbaar met zowel de vlakke als de elektrisch verstelbare boxsprings zoals de Trecaflex, Cad3 en de Supercad boxsprings. Om het comfort te verhogen kiest u uit een van de luxe topmatrassen uit de Treca collectie. 

Waarom kiezen voor een Treca Paris boxspring?

 • Franse fabrikant sinds 1935
 • Internationale bekendheid
 • Uitvinder van de integrale capitonnering
 • Uitvinder van de Pullman®-veer*
 • Fabrikant van onze pocketveren in onze ateliers in Reichshoffen
 • Gepersonaliseerde stoffering
 • Vele afmetingen en vormen zijn mogelijk


Het getoonde stofoverzicht is slechts een kleine greep uit het luxe assortiment stoffen van Treca. In onze showroom hebben wij de gehele stofcatalogus beschikbaar, waaronder stofgroep B, C en D. Ook is het mogelijk om uw eigen stof aan te leveren. 

Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.