Filteren

Avek | Toppers

Sorteer op
 1. Avek Topper Comfort Extra
  Keuze uit verschillende kernen
  Vlak / split topper
  Avek | Sinds 1927
  € 385,00
 2. Avek Topper Comfort De Luxe
  Keuze uit verschillende kernen
  Vlak / split topper
  Avek | Sinds 1927
  € 545,00
Sorteer op

Avek Topper kopen? Dat doe je bij Nachtrust!

Avek toppers bieden een uitstekende luchtcirculatie, de juiste ondersteuning en een heerlijk comfortabele ligervaring. Door het gebruik van ventilerende materialen wordt optimale ventilatie bereikt.

Een topper voelt meestal iets warmer aan dan een normaal matras. Dankzij het gebruik van luchtdoorlatende stoffen blijft jouw slaapklimaat aangenaam en sta je 's ochtends fris op. In tegenstelling tot de meeste fabrikanten biedt Avek toppers met specifieke comfortzones.

Deze zones in de Avek topmatrassen zorgen juist voor een optimale ondersteuning. Bij de schouders en heupen geniet je van extra comfort terwijl de onderrug en bovenbenen extra ondersteund worden. De zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige materialen bieden een subliem ligcomfort, wat resulteert in vele nachten vol slaapplezier.

Avek Topper Comfort Extra

Avek Topper Comfort Extra: De Comfort Extra is voorzien van een elastische witte hoes die afgeritst kan worden en chemisch gereinigd kan worden. Deze Avek topmatras kan ook worden uitgerust met een split, ideaal voor verstelbare bedden.

Optioneel is de Comfort Extra ook beschikbaar met aan één zijde het verkoelende Coolrest-materiaal. Vooral in de zomer zorgt deze buitenlaag voor extra verfrissing, waardoor je energiek en fit ontwaakt. De totale dikte van deze topmatras is ongeveer 9-10 cm.

Avek Topper Comfort de Luxe

Avek Topper Comfort de Luxe: De Comfort de Luxe topmatras heeft een luxueuze elastische hoes die blind genopt is. Dankzij deze bevestiging (met klittenband) kan de hoes niet verschuiven en krijgt de topper een mooi gevormd oppervlak. De hoes kan worden afgeritst en chemisch gereinigd worden.

Voor gebruik op verstelbare bedden is een uitvoering met split beschikbaar voor deze topmatras. Optioneel is de Comfort de Luxe ook verkrijgbaar als Pockettopper. In deze uitvoering bestaat de kern uit stretch pocketveren met aan beide zijden een laag Innerzone-latex. De Comfort de Luxe heeft een dikte van ongeveer 12 cm, terwijl de Pockettopper ongeveer 15 cm hoog is.

Avek assortiment bij Nachtrust 

Naast toppers heeft Avek ook boxsprings, bedden, matrassen en bedbodems in haar assortiment:

• Avek Boxsprings
• Avek Bedden
• Avek Matrassen
• Avek Bedbodems
• Avek Outlet

Avek dealer

In onze showroom van Avek, de grootste dealer in Nederland, vind je een uitgebreide collectie boxsprings waar je heerlijk op kunt proefliggen. Deze ruime showroom beslaat maar liefst 3000m2, waardoor er genoeg plek is om alle modellen te laten zien.

Met meer dan 15 verschillende opties aan matrassen en toppers, bieden wij jou de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met alle comfortabele keuzes die beschikbaar zijn. Laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit die Avek te bieden heeft bij Nachtrust!