Tempur Wigvormig Zitkussen

Tempur
€ 129,00

Het TEMPUR® Wigvormig Zitkussen ontspant de rug op een natuurlijke manier. Dankzij de vorm drukt dit kussen uw bekken naar voren, waardoor uw rug automatisch een rechte houding aanneemt. Ideaal voor iedereen die zittend werkt en vooral voor computergebruikers. Het kussen is geschikt voor gebruik in iedere stoel.

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Tempur
Aantal:
Product: Tempur Wigvormig Zitkussen are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur Wigvormig Zitkussen was added to cart.

Tempur Wigvormig Zitkussen

Het drukverlagende TEMPUR® materiaal zorgt ervoor dat uw gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over het gehele oppervlak, waardoor u geen pijnlijke drukplekken ervaart. Het Wigvormig Zitkussen van TEMPUR® zorgt er op deze manier voor dat u uw rug ontspant op een natuurlijke wijze.

Afmeting Wigvormig Zitkussen

40 x 42 x 9/1 cm.

  Samenstelling van de hoes

  Blue Jersey, 75% Polyamide, 25% Katoen.

   Wasvoorschriften

   De hoes van het TEMPUR® Wigvormig Zitkussen is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60°C. Was het TEMPUR® materiaal zelf niet. Door de open-celstructuur kan het materiaal beschadigd raken wanneer het in contact komt met veel water.

   Levertijd

   De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

   Bestellen

   Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

    • iDeal
    • Paypal
    • Creditcard
    • Betaling per pin of contant bij levering
    • Bankoverschrijving
    • Bancontact
    • Gespreid betalen via SprayPay
    • Gespreid betalen in 3 keer via In3

    

   Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
   E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

   Gratis bezorging met montage

   Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

   Leverinformatie

   Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

   Bereikbaarheid voor levering

   Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.