Tempur Sensation Outlet Matras 19cm 80x210
Tempur
€ 1.299,00 € 649,50

Profiteer nú van maar liefst 50% korting op showroom Tempur matrassen met 2 jaar garantie. Nachtrust Beuningen ruimt de showroom op! Bespaar nu honderden euro’s op de originele Tempur matrassen. Alle matrassen zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis bezorgd!

Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Tempur
Aantal:
Product: Tempur Sensation Outlet Matras 19cm 80x210 are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur Sensation Outlet Matras 19cm 80x210 was added to cart.

Tempur Sensation Outlet Matras 19cm 80x210

Met het Tempur Sensation 19 cm matras kiest u voor alle voordelen van Tempur, een verend en traditioneel matras. Door de speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag geeft het Sensation matras het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras. De goed uitgebalanceerde combinatie van het Tempur materiaal zorgt voor een ultiem ligcomfort en ondersteuning voor een optimale nachtrust.

De Tempur Sensation 19 cm matras bestaat uit: een 4 cm hoge ondersteuningslaag; een 4 cm hoge High Mobility laag en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. U ervaart drukverlagende ondersteuning, zonder drukpunten, maar u heeft minder het gevoel in de matras weg te zakken, waardoor u meer bewegingsgemak heeft. De 19 cm hoge matras is de biedt u het stevigste comfort binnen de Sensation collectie.

De Tempur Sensation serie is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Optioneel kiest u voor de Breeze variant voor een koeler slaapklimaat


PRIJS INCLUSIEF 50% KORTING: VAN €1299 NU €649,50

Eigenschappen:
Maat: 19 cm - 80x210
Aantal: 1 stuks uit voorraad leverbaar
Levering: gratis levering in Nederland & Belgie
Garantie: 10 jaar Tempur garantie

Waarom kiezen voor een Tempur Outlet matras?

 • 50% korting t.a.v de nieuwprijs
 • Slechts enkele maanden in de showroom gelegen
 • 10 jaar fabrieksgarantie na aanmelding via Tempur.nl
 • Leverbaar in binnen 7 werkdagen
 • Gratis geleverd in Nederland en België
Matras hoogte 19 cm
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.