Tempur Relax Bed

Tempur
€ 1.598,00

Als grootste Premium Tempur dealer van Nederland hebben wij meer dan 12 jaar ervaring. Bij Nachtrust bent u verzekert van een passend advies, de scherpste prijzen en de beste service. In onze Tempur store presenteren wij u het gehele assortiment van Tempur. Kom proefliggen en ervaar het unieke ligcomfort. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 


Levertijd: 1 - 2 weken
Tempur
Product: Tempur Relax Bed are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur Relax Bed was added to cart.

Tempur Relax bed

Ontdek de nieuwe bedkaders van Tempur. Stel uw eigen bed geheel naar wens samen. De Tempur bedkaders en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Combineer het bedkader met één van de stijlvolle potensets.

Het Tempur Relax bed is een bedkader die u geheel zelf kunt samenstellen naar uw wensen. De bedkaders en hoofdborden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Combineer het bedkader met een Tempur schotelbodem, een Tempur matras en een mooie potenset passend bij het geheel.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Hoofdbord Hoofdbord naar keuze; Shape, Check, Texture of Frame
Hoofdbord breedte Bedbreedte + 10 cm
Hoofdbord dikte 15 cm
Hoofdbord hoogte 110 cm
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Potenset Optisch zwevend
Product USP 2 Keuze uit drie verschillende matrashoogtes en -gevoelens
Product USP 1 Leverbaar met alle tempur schotelbodems
Product USP 3 Diverse hoofdborden en potensets beschikbaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.