Tempur Reisset
Tempur
€ 499,00

Dit draagbare TEMPUR® slaapsysteem is perfect voor iedereen die niet van huis weg kan zonder TEMPUR® matras en kussen. Deze lichte reisset bestaat uit een reisoplegmatras en een reiskussen, verpakt in een handige draagtas op wielen. 

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Tempur
Aantal:
Product: Tempur Reisset are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur Reisset was added to cart.

Tempur Reisset

Mist u het TEMPUR gevoel wanneer u niet in uw eigen bed slaapt? Met de TEMPUR Reisset ervaart u het TEMPUR gevoel overal, waar u ook bent.

Afmeting oplegmatras
70 x 200 x 3,5 cm.

De oplegmatras kan worden opgerold en worden vastgezet met riemen, zodat het makkelijk in de tas geplaatst kan worden.

Afmeting reiskussen
25 x 31 x 10/7 cm.

De vorm van het reiskussen is gebaseerd op het alom bekende TEMPUR® Original hoofkussen en bevat ook dezelfde voordelen.

Afmeting reistas
25 x 80 x 28,5 cm. Gewicht complete reisset (incl. tas) 5,8 kg.

Wasvoorschriften
U kunt de hoes van zowel de oplegmatras als het reiskussen eenvoudig verwijderen. Deze is tevens wasbaar op 60°C in de wasmachine. 

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.