Tempur Reisset

Tempur
€ 499,00

Dit draagbare TEMPUR® slaapsysteem is perfect voor iedereen die niet van huis weg kan zonder TEMPUR® matras en kussen. Deze lichte reisset bestaat uit een reisoplegmatras en een reiskussen, verpakt in een handige draagtas op wielen. 

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Tempur
Aantal:
Product: Tempur Reisset are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur Reisset was added to cart.

Tempur Reisset

Mist u het TEMPUR gevoel wanneer u niet in uw eigen bed slaapt? Met de TEMPUR Reisset ervaart u het TEMPUR gevoel overal, waar u ook bent.

Afmeting oplegmatras
70 x 200 x 3,5 cm.

De oplegmatras kan worden opgerold en worden vastgezet met riemen, zodat het makkelijk in de tas geplaatst kan worden.

Afmeting reiskussen
25 x 31 x 10/7 cm.

De vorm van het reiskussen is gebaseerd op het alom bekende TEMPUR® Original hoofkussen en bevat ook dezelfde voordelen.

Afmeting reistas
25 x 80 x 28,5 cm. Gewicht complete reisset (incl. tas) 5,8 kg.

Wasvoorschriften
U kunt de hoes van zowel de oplegmatras als het reiskussen eenvoudig verwijderen. Deze is tevens wasbaar op 60°C in de wasmachine. 

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.