Tempur One Matras Soft

Tempur
€ 1.099,00 € 824,25

 Hoogte: 20 cm
 Verkrijgbaar in drie hardheden
 De perfecte balans tussen comfort en ondersteuning
 Zacht ligcomfort

Levertijd: 1 - 2 weken
Tempur
Product: Tempur One Matras Soft are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur One Matras Soft was added to cart.

Tempur One Matras Soft

Met de Tempur One matrassen kiest u voor een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. Tempur is het unieke materiaal, dat dertig jaar geleden ontwikkeld is door de NASA om astronauten tijdens hun ruimtevluchten te ondersteunen, blijven perfectioneren zodat u nu kunt profiteren van een betere nachtrust. Het authentieke TEMPUR materiaal past zich zo perfect aan aan uw lichaam, dat u denkt dat het matras speciaal voor u gemaakt is. 

De One matrassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende hardheden. Zo kiest u altijd het matras dat het beste bij u past. De SOFT uitvoering is gemaakt van extra zacht TEMPUR materiaal om zich aan te passen en te ondersteunen waar u dat nodig heeft. 


Waarom kiezen voor een Tempur One Soft

 • Visco elastische cellen die zich exact naar uw lichaam vormen voor optimaal comfort
 • Uw lichaam krijgt de ondersteuning op precies de plaatsen waar dit nodig is
 • Duurzaam basisschuim dat de werking van de lagen erboven maximaliseert.
Matras afdeklaag 3 cm hoge comfortlaag
Aantal comfortzones Geen
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Gemiddeld
Handvatten Nee
Maximale belasting Belastbaar tot 120 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 10 jaar volledige garantie
Product USP 2 Extra zacht Tempur materiaal
Product USP 1 Hoogte: 20 cm
Product USP 3 Zacht ligcomfort

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.