Tempur Flex 4000 Schotelbodem

Tempur
€ 2.349,00 € 1.761,75

Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning.

Levertijd: 1 - 2 weken
Tempur
Aantal:
Product: Tempur Flex 4000 Schotelbodem are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur Flex 4000 Schotelbodem was added to cart.

Tempur Flex 4000 Schotelbodem

De Tempur Flex 4000 is een elektrisch verstelbare bedbodem met vier motoren waardoor nek, rug, heup en voetzones eenvoudig versteld kunnen worden. De bodem is uitgevoerd met vier fluisterstille motoren en voorzien van een innovatieve aandrijftechniek die niet zichtbaar is omdat deze ingebouwd is in de bedbodem.

De Tempur Flex 4000 is verkrijgbaar in verschillende maten.

Verstel uw hoofd, lichaam en voeteneind met een simpele druk op de knop. Verstel uw bodem in de gewenste stand en geniet optimaal van een goed boek of uw favoriete tv programma. Combineer de Tempur bedbodems met de unieke Tempur matrassen voor een nog beter comfort en ondersteuning die Tempur biedt. Deze tempur schotelbodem is voorzien van flexibele schotels gemaakt met een open honinggraatstructuur voor een uitstekende ventilatie.

Alle TEMPUR Bedbodems kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in een combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken. De TEMPUR Flex Cloud Bedbodem is verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben.

Waarom kiezen voor een Tempur Flex 4000 Schotelbodem?

 • Uitstekende ventilatie door open honinggraad structuur
 • Volledig individueel instelbaar naar uw lichaam
 • Geniet van een perfecte ondersteuning i.c.m uw Tempur matras
 • Verstel uw hoofd, lichaam en voeteneind met een simpele druk op de knop.
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 10 jaar garantie en 2 jaar op elektrische delen
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Product USP 1 Viermotorig verstelbare bedbodem
Product USP 2 Nek-, rug-, been- en voetzone apart verstelbaar
Product USP 3 Uit te breiden met LED-strips in verschillende kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.