Sunrise Ultimate Dekbed

€ 199,00
Sunrise Ultimate Dekbed is gevuld met 90% eendendons en 10% eendenveertjes. Hierdoor is het dekbed heerlijk luchtig en goed isolerend. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Één deel voor de zomermaanden en één deel voor het voor- en najaar. Koppel beide delen aan elkaar en u heeft een dekbed wat warm genoeg is voor de wintermaanden.

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Aantal:
Product: Sunrise Ultimate Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Sunrise Ultimate Dekbed was added to cart.

Sunrise Ultimate Dekbed

Het Sunrise Ultimate dekbed is perfect afgestemd op ons klimaat. Zo kiest u voor de warmere zomermaanden voor het deel met het minste vulgewicht en in het voor- en najaar het andere deel wat meer is gevuld. Maakt de beide delen aan elkaar vast en zo is het dekbed heerlijk warm voor de wintermaanden.

De tijk van het Sunrise Ultimate dekbed is dusdanig fijn geweven dat huisstofmijt zich niet kan nestelen in het dekbed.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.