Sleepy Balance hoofdkussen
€ 99,00 € 89,00

Het Sleepy Balance kussen is gemaakt van een infused activated bamboo charcoal (houtskool) voor een heerlijke slaapervaring. Het is een hoogwaardig kussen met goed ventilerende eigenschappen. 

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Aantal:
Product: Sleepy Balance hoofdkussen are being added to cart ...
x
x
Product: Sleepy Balance hoofdkussen was added to cart.

Sleepy Balance hoofdkussen

Het Sleepy Balance kussen is gemaakt van een infused activated bamboo charcoal (houtskool) voor een heerlijke slaapervaring. Het is een hoogwaardig kussen met goed ventilerende eigenschappen. 

 • Top memory foam biedt een comfortabele aangename en therapeutische ondersteuning voor het hoofd.
 • De ICE FIBRE stof in 1 zijde van de hoes zorgt voor een aangename temperatuur en houdt het fris rond uw hoofd.
 • Bamboo charcoal bevat carbon fibers die negatieve ionen produceren. Carbon fiber helpt warmte weg te voeren van de slaper en werkt vochtregelurend. Ook werkt het verkoelend en neutraliseert het ‘slaap’ geurtjes.
 • Hypoallergeen
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.