Serta Boxspring Ligne 180x200 Showroom Sale -70%
Serta
€ 5.198,00 € 1.499,00

Met meer dan 20 Serta Boxsprings in de showroom, is Nachtrust Beuningen de grootste Serta dealer van Nederland. In onze Serta Store van ruim 1500/m2 vindt u de gehele Serta collectie en bent u van harte welkom om uitgebreid te komen proefliggen. Onze verkoopadviseurs beschikken over een zeer ruime kennis en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

PROFITEER NU VAN 70% KORTING!!! VAN €5198 NU VOOR €1499
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Serta
Aantal:
Product: Serta Boxspring Ligne 180x200 Showroom Sale -70% are being added to cart ...
x
x
Product: Serta Boxspring Ligne 180x200 Showroom Sale -70% was added to cart.

Serta Ligne Boxspring 180x200 Showroom Sale -70%

De Serta Ligne Boxspring uitgevoerd met 20 cm hoge boxsprings en de nieuwste Iseries matrassen van Serta. Deze voorraad boxspring heeft een gemiddelde levertijd van ongeveer 1 - 5 werkdagen! 

De Serta Ligne Boxspring is uitgevoerd met een modern hoofdbord met horizontale stiksels en een hoogte van 120 cm. Serta Ligne Boxspring is uitgevoerd met vlakke boxspringbodems, die voorzien zijn van een 'multi spring' systeem voor een goede ondersteuning en ventilatie. 

PROFITEER NU VAN 70% KORTING!!! VAN €5198 NU VOOR €1499
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Eigenschappen showroom sale:
Maat: 180x200
Matrassen: Icomfort 20 Visco matrassen
Hardheid: Medium + Firm
Bedbodems: vlak
Stof: Theodore 2002

Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.