Serta iSeries Expression Matras
Serta
€ 999,00

Hoogte: 28 cm
Comfortlaag: Gel Infused traagschuim + HR Koudschuim 
Matras is aan 1 zijde beslaapbaar
Gratis Bella Donna hoeslaken

Levertijd: 8 - 10 weken
Serta
Product: Serta iSeries Expression Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Serta iSeries Expression Matras was added to cart.

Serta iSeries Expression Matras

De twee soorten matrassen uit de iSeries, de Expression en de Prominence, vormen samen de hybride collectie. Het zijn hoogtechnologische matrassen, die voldoen aan de laatste wetenschappelijke inzichten. Dankzij de intelligente combinatie van premium traagschuim en onze unieke gel, komt uw lichaam maximaal tot rust. Uw spieren ontspannen en u slaapt dieper. Dat is nog eens uitgerust wakker worden!

Dit 28 cm dikke matras heeft een 4 cm Gel Infused Memory Foam toplaag, met daaronder 5 cm HR koudschuim. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw lichaam op de juiste punten ondersteund wordt en u kunt genieten van een geweldige nachtrust.

Het matras is verkrijgbaar in de hardheden medium en firm en is aan een kant beslaapbaar. Het matras hoeft dus niet gedraaid te worden. Verzeker uzelf van een geweldige nachtrust met het een Serta iSeries matras. Het matras is uiterst geschikt voor gebruik op een elektrische boxspring.

Waarom kiezen voor een Serta iSeries Expression Matras?

 • Serta is ’s Werelds grootste matrassenproducent
 • Uniek veersysteem; Serta Miracoil voor een uitstekende veerkracht
 • Wereldwijd kiezen 4000+ toonaangevende hotels voor Serta
 • Serta matrassen hoeft u niet te keren
 • Handmade met een perfecte afwerking
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Matras kern Pocketvering
Matras afdeklaag 4 cm Gel Infused Memory Foam
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 140 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar
Product USP 1 Hoogte: 28 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Gel Infused traagschuim + HR Koudschuim
Product USP 3 Matras is aan 1 zijde beslaapbaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.