Selena Comforel Punt Kussen

€ 29,95

Selena Comforel Punt Kussen is geschikt voor zowel zij-, rug- als buikslapers. Zijn luxe synthetisch Comforel® vulling voelt heerlijk comfortabel aan en geeft een juiste ondersteuning. Afmeting: 60 x 70 cm

Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Aantal:
Product: Selena Comforel Punt Kussen are being added to cart ...
x
x
Product: Selena Comforel Punt Kussen was added to cart.

Selena Comforel Punt Kussen

Het Selena Comforel® Punt Kussen is door zijn luxe synthetisch vulling in iedere gewenste vorm te kneden. Het kussen is uitwasbaar en dus ook geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 100% Comforel® vezelbolletjes
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Ja
Product USP 1 Synthetische vulling
Product USP 2 Anti-allergisch
Product USP 3 Geschikt voor zowel zij-, rug- als buikslapers

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.