Pullman Silverline Comfortschuim Topper 90x200 Showroom Sale -35%
Pullman
€ 360,00 € 234,00

De Comfort toppers van Pullman geven dat beetje extra luxe aan uw bed! De Pullman topper met een kern gemaakt van comfortschuim is voorzien van een elastische stretch tijk doorstikt met zacht en veerkrachtig comfortfill voor een heerlijk zacht ligcomfort. Profiteer nu van 35% korting op dit showroom model.

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Pullman
Aantal:
Product: Pullman Silverline Comfortschuim Topper 90x200 Showroom Sale -35% are being added to cart ...
x
x
Product: Pullman Silverline Comfortschuim Topper 90x200 Showroom Sale -35% was added to cart.

Pullman Silverline Comfortschuim Topper 90x200 Showroom Sale -35%

De Pullman topmatrassen kunnen perfect gecombineerd worden met elk type matras. Wanneer u kiest voor een gestoffeerd matras, hoeft u alleen het topmatras nog op te maken! Vaak kan de comfort toppper ook toegepast worden op uw eigen matras. Dit kan fijn zijn als uw eerder aangekochte matrassen te hard zijn, of u de overgang tussen 2 matrassen vervelend vindt. Alle tijken van Pullman zijn behandeld met Sensity® voor een schoon en fris bed.

VAN €360,00 NU -35% KORTING VOOR €234,00

Eigenschappen Sale Topper:
Maat: 90x200 
Kern: Comfortschuim

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Tijk wasbaar Nee
Topper hoogte 6 cm

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.