Jonk Belvedere 90% Ganzendons 4-seizoenen Dekbed

Jonk
€ 599,00
of € 19,90 per maand

Let op geld lenen kost geld. Met SprayPay - Gespreid betalen kun je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen ? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.

Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd voor een vast maandbedrag. De eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.

Het Belvedere 90% Poolse witte ganzendons 4-seizoenen Dekbed heeft een warmteklasse 3+4 (135g/m2 + 100g/m2)

Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Jonk
Aantal:
Product: Jonk Belvedere 90% Ganzendons 4-seizoenen Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Jonk Belvedere 90% Ganzendons 4-seizoenen Dekbed was added to cart.

Belvedere 90% Poolse witte ganzendons 4-seizoenen Dekbed

De Belvedere wordt gevuld met een hoogwaardige 90% witte ganzendons. De batist tijk is zachter en lichter dan de tijk van de Romance en heeft een vital finish ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt. Ook heeft de Belvedere een chique opstaande rand dat zorgt voor een isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed. Ook is het dekbed cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden.

Waarom kiezen voor een Belvedere 90% Poolse witte ganzendons 4-seizoenen Dekbed?

  • 90% wit ganzendons
  • Uiterst zachte batist geweven
  • Tijk voorzien van vital finish NM 150
  • Zeer goed drapeerbaar
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 1 Vulling uit 90% wit ganzendons
Product USP 2 Tijk voorzien van vital finish
Product USP 3 4-seizoenen dekbed

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.