Jonk Premium 100% Pilsener Ganzendons Kussen

Jonk
€ 319,00
Premium 100% Pilsener Ganzendons Kussen

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Jonk
Aantal:
Product: Jonk Premium 100% Pilsener Ganzendons Kussen are being added to cart ...
x
x
Product: Jonk Premium 100% Pilsener Ganzendons Kussen was added to cart.

Premium 100% Pilsener Ganzendons Kussen

Het Premium 100% Pilsener Ganzendons Kussen heeft een vulling van 100% witte Pilsener ganzendons. Dit hoofdkussen is het neusje van de zalm voor de liefhebbers van donzen kussens. De enorme vulkracht van dit dons zorgt ervoor dat u met weinig gewicht het koesterende gevoel krijgt dat u wilt. De biologische en mechanische behandeling van de tijk zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt. Dit hoofdkussens is zeer geschikt voor mensen die houden van een zacht en licht hoofdkussen.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Nee

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.