Norma T150 HR Koudschuim Topper

Norma
€ 199,00

Met een Norma topmatras lig je nóg zachter en comfortabeler. Een topper verbetert de ondersteuning van het matras waardoor je minder drukpunten ervaart. Een topper bedekt en beschermt jouw matras en overbrugt op een elegante manier de gleuf tussen twee losse matrassen.

Norma
Product: Norma T150 HR Koudschuim Topper are being added to cart ...
x
x
Product: Norma T150 HR Koudschuim Topper was added to cart.

Norma t150 HR Koudschuim Topper

Deze Norma t150 topper is geschikt voor een vlakke boxspring. De topper heeft een kern van 5 cm dik HR Hybride koudschuim. De Norma tijk is doorstikt met 300 gram dacron en volledig anti-allergisch. Het comfort van de topper is comfortabel en stevig. De totale dikte van de topper is ca 7 cm

De topper is leverbaar in diverse 1- en 2-persoons maten en in de breedtes 160, 180 en 200 cm. in een splittopper variant, type t100.

Waarom kiezen voor een Norma t150 HR Koudschuim Topper?

 • Met een Caresse topmatras kies je voor een steviger ligcomfort en goede ventilatie
 • Een topmatras dekt twee losse matrassen af waardoor het een geheel wordt
 • Een topmatras beschermt de echte matras, waardoor deze nog wat langer meegaat
Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Tijk wasbaar Nee
Topper hoogte 7 cm
Product USP 1 Hoogte: 7 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Koudschuim
Product USP 3 Geschikt voor een vlakke of verstelbare bedbodem

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard ( Maestro, Mastercard, Visa, American Express)
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na je aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.