Mérens Pocket 500 Classic Matras

Mérens
€ 1.299,00

Hoogte: 23 cm
500 Pocketveren per m/2
Comfortlaag: Katoen, Wol en Paardenhaar 
Zones: 7 comfortzones
Gratis Bella Donna hoeslaken

Levertijd: 3 - 4 weken

Mérens
Product: Mérens Pocket 500 Classic Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Mérens Pocket 500 Classic Matras was added to cart.

Mérens Pocket 500 Classic Matras

Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras die gemaakt is van natuurlijke materialen. Totdat de beddenindustrie kunststof alternatieven ontdekte zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is het oude ambacht van matrassenmaker niet verloren gegaan. Want wat zou nou beter zijn voor een gezonde nachtrust: een fabrieksproduct van kunststof of een handgemaakt matras van zuivere schapenwol, paardenhaar, hennep en biologische katoen? Bij Mérens zijn we overtuigd van het laatste.

De Mérens Pocket 500 Classic Matras is een comfortabel matras met 7-zones en een luxe 8-slags pocketvering. De afdeklaag van natuurlijke materialen zorgen voor een gezonde en zeer goed ventilerende nachtrust. De Merens 500 is uitgevoerd met een luxe tijk van biologisch katoen en 500 hoogwaardige pocketveren per m/2. U heeft de keuze uit twee verschillende hardheden

Waarom kiezen voor een Mérens Matras

 • Nederlands product van topkwaliteit
 • 7 Comfortzones
 • Afdeklagen van Katoen, wol en paardenhaar
 • 100% natuurlijk slapen
 • 25 jaar garantie op veerbreuk
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Matras kern 7-zone pocketveer 500 veren m/2 (8-slags)
Matras afdeklaag 2 lagen biologisch katoen 1000 gram, 2 lagen wol 500 gram, 2 lagen paardenhaar
Aantal comfortzones 7
Tijk afritsbaar Nee
Tijk wasbaar Nee
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Zeer goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 120 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 25 jaar op veerbreuk
Product USP 2 Comfortlaag: Katoen, Wol en Paardenhaar
Product USP 1 Hoogte: 23 cm
Product USP 3 Zones: 7 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.