Mérens Micro Pocket Split-Topper

Mérens
€ 1.499,00

De Split-Toppers van Mérens geven extra comfort aan uw bed! Deze Mérens topper heeft een kern gemaakt van Micro Pockets en is voorzien van katoenen tijk.

Levertijd: 3 - 4 weken

Mérens
Product: Mérens Micro Pocket Split-Topper are being added to cart ...
x
x
Product: Mérens Micro Pocket Split-Topper was added to cart.

Mérens Micro Pocket Split-Topper

De Mérens topmatrassen kunnen perfect gecombineerd worden met elk type matras. Wanneer u kiest voor een gestoffeerd matras, hoeft u alleen het topmatras nog op te maken! Vaak kan de comfort topper ook toegepast worden op uw eigen matras. Dit kan fijn zijn als uw eerder aangekochte matrassen te hard zijn, of u de overgang tussen 2 matrassen vervelend vindt. De hoogte van deze topper is ca. 9cm.

De Micro Pocket topper van Mérens draagt bij aan een super comfortabel en heerlijk ligcomfort. De kern is vervaardigd met micro pocketveren, 2 lagen biologisch katoen, 1 laag wol (1000 gram) en 2 lagen wol (500 gram). Dit draagt bij aan een goed ondersteunend, veerkrachtig comfort en een optimale ventilatie. De topper is leverbaar in diverse afmetingen. Bij de 2-persoons toppers in de breedtematen 160, 180 en 200 cm kunt u ook kiezen voor een split-topper speciaal voor elektrisch verstelbare bedmodellen.

Waarom kiezen voor een Mérens Micro Pocket Split-Topper?

 • Handgemaakt in Nederland
 • Uitsluitend natuurlijke materialen
 • Met een topmatras kiest u voor extra zacht comfort en goede ventilatie
 • Een topmatras dekt twee losse matrassen af waardoor het een geheel wordt
 • Een topmatras beschermt de echte matras, waardoor deze nog wat langer meegaat
Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Tijk wasbaar Ja
Topper hoogte ca. 9 cm
Product USP 3 Geschikt voor een verstelbare bedbodem
Product USP 2 Comfortlaag: Mini Pocketveren + Katoen + Wol
Product USP 1 Hoogte: 9 cm

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.