Jonk Kameelhaar Zomer Dekbed

Jonk
€ 154,50
Kameelhaar Zomer Dekbed
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Jonk
Aantal:
Product: Jonk Kameelhaar Zomer Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Jonk Kameelhaar Zomer Dekbed was added to cart.

Kameelhaar Zomer Dekbed

Het kameelhaar dat gebruikt wordt in dit dekbed, komt uit de hooggebergtes van Centraal Azië. De temperatuur in het leefgebied van de kamelen is wisselend van tot -20 °C ’s nachts tot +40 °C overdag. Dit natuurhaar is dus zeer geschikt als vulmateriaal voor dekbedden aangezien het de grote temperatuur schommelingen op kan vangen. De meest hoogstaande kwaliteit wordt bereikt omdat er gebruikt wordt gemaakt van uitsluitend de zachte onderharen en niet de stugge bovenharen. Door de hoge vochtregulatie ontstaat een aangenaam en droog slaapklimaat. De tijk is van zacht 100% Organic katoen, de vulling is een warmteklasse 4 / 185 g/m2.

Waarom kiezen voor een Kameelhaar Zomer Dekbed?

  • Lichter en soepeler dan wol
  • Zeer goede vochtopname en afgifte
  • Tijk van organisch katoen

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 1 Vulling van kameelhaar
Product USP 2 Tijk van organisch katoen
Product USP 3 Goede vochtopname en afgifte

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.