Jonk Kameelhaar 4-seizoenen Dekbed

Jonk
€ 329,00
Kameelhaar 4-seizoenen Dekbed
Levertijd: 5 -7 werkdagen
Jonk
Aantal:
Product: Jonk Kameelhaar 4-seizoenen Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Jonk Kameelhaar 4-seizoenen Dekbed was added to cart.

Kameelhaar 4-seizoenen Dekbed

Het kameelhaar dat gebruikt wordt in dit dekbed, komt uit de hooggebergtes van Centraal Azië. De temperatuur in het leefgebied van de kamelen is wisselend van tot -20 °C ’s nachts tot +40 °C overdag. Dit natuurhaar is dus zeer geschikt als vulmateriaal voor dekbedden aangezien het de grote temperatuur schommelingen op kan vangen. De meest hoogstaande kwaliteit wordt bereikt omdat er gebruikt wordt gemaakt van uitsluitend de zachte onderharen en niet de stugge bovenharen. Door de hoge vochtregulatie ontstaat een aangenaam en droog slaapklimaat. De tijk is van zacht 100% Organic katoen.

Waarom kiezen voor een Kameelhaar 4-seizoenen Dekbed?

 • Lichter en soepeler dan wol
 • Zeer goede vochtopname en afgifte
 • Tijk van organisch katoen

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.