Emperior Silk - Tijk Zijde All Season Dekbed

€ 433,00
Emperior Silk all seasons dekbed met een 100% Mulberry zijden vulling verwerkt in een 100% mullberry zijde tijk. Het vulgewicht is 300 gram zijde/m2. Er is ook een dekbed leverbaar met een vulgewicht van 175 gram zijde/m2.
Aantal:
Product: Emperior Silk - Tijk Zijde All Season Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Emperior Silk - Tijk Zijde All Season Dekbed was added to cart.

Emperior Silk - Tijk Zijde All Season Dekbed

Volgens kenners is het slapen tussen zijde een ware sensatie. Dit komt doordat zijde een hoog vochtopnemend vermogen heeft en de eigenschap om dit vocht ook zeer snel weer af te geven. Ook worden temperatuurverschillen van het lichaam uitstekend opgevangen.

De tijk van het Emperior Silk dekbed is gemaakt van 100% mullberry zijde. De vulling bestaat eveneens uit 100% mullberry zijde.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.