Eastborn Sixty Good Matras

Eastborn
€ 600,00 € 450,00

Hoogte: 21 cm
Comfortlaag: Latex
Zones: 7 comfortzones
 Gratis Bella Donna hoeslaken

Levertijd: 2 - 3 weken
Eastborn
Product: Eastborn Sixty Good Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Eastborn Sixty Good Matras was added to cart.

Eastborn Sixty Good Matras

Bij Eastborn worden de matrassen met de hand gemaakt, 100% Nederlands fabrikaat, echte ambacht. Eastborn stelt al haar producten met de grootste zorgvuldigheid samen en biedt standaard 5 jaar garantie op alle matrassen. De stof van de matrassen is behandeld met Sensity®, dit is een probiotica die op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt ontrekt aan uw matras.

Ca. 21 cm | Advanced pocketinterieur met 240 elektrothermisch geharde pocketveren per m2. De Matras Sixty Good is onder andere voorzien van een Advanced Pocketinterieur, dit zijn elektrothermisch nageharde veren die de duurzaamheid van uw matras verhogen. Ze zijn allen afgedekt met een hoogwaardige Latex comfortlaag.

De hoes is voorzien van Fresssh! fibre doorstikking voor een optimale ventilatie en Sensity behandeling voor een hygiënische en frisse slaapomgeving. Dit alles voor een goede ondersteuning en een heerlijke nachtrust!

Eigenschappen Eastborn Sixty Good Matras:

 • Totale hoogte: Ca. 21 cm
 • Kern: Advanced Pocket interieur met 240 elektrothermisch geharde veren per m2
 • Confectionering: Afneembare hoes voorzien van Airmax, keerlussen
 • en 4-zijdige rits
 • Wasbaarheid: Wasbaar op 60 graden
 • Hardheid: Standaard of Firm
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Matras kern 7-zone pocketvering
Matras afdeklaag Latex
Aantal comfortzones 5
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Zeer goed
Maximale belasting Belastbaar tot 100 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar
Product USP 1 Hoogte: 21 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Latex
Product USP 3 Zones: 7 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.