Eastborn Plain Boxspring

Eastborn
€ 1.599,00

Het Nederlandse merk Eastborn maakt boxsprings en matrassen met passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving. Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959!

Levertijd: 2 - 4 weken
Eastborn
Product: Eastborn Plain Boxspring are being added to cart ...
x
x
Product: Eastborn Plain Boxspring was added to cart.

Eastborn Plain Boxspring

Stel nu uw Eastorn Plain boxspring eenvoudig samen door een keus te maken tussen de 2 hoofdborden Regular of More, een vaste of verstelbare boxspring, matrassen in een White of Colour uitvoering, de 2 Plain topdekmatrassen, 4 kleuren stof en verschillende tijdloze poten. 

Het ligcomfort van de Eastborn Plain White (witte matrassen) is aan te passen naar wens door de keuze voor het type matras. Kies tussen de Eastborn Plain Bronze, Plain Silver of Plain Gold voor de juiste ondersteuning en geniet van een heerlijke nachtrust. 

Het ligcomfort van de Eastborn Plain Colour (gestoffeerde matrassen) is aan te passen naar wens door het topdekmatras. Kies tussen de Eastborn Plain Comfortschuim, Plain Comfortschuim Climate Cool of de Plain Dynamic Comfort voor jouw ideale ligcomfort.

Product USP 1 Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
Product USP 2 Ruime keuze uit toppers en matrassen
Product USP 3 Kwaliteitsproduct geproduceerd in Nederland

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.