COVID-19

We leven op het moment in onzekere en moeilijke tijden. We willen u graag op de hoogte brengen hoe Nachtrust met de situatie omgaat. Gezondheid staat voorop en om deze reden gaat het welzijn van onze klanten en onze collega's voor alles. De richtlijnen opgesteld door het RIVM nemen we nauwgezet in acht. We informeren u graag hoe we u in onze winkel en online op nachtrust.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

Pas goed op uzelf en elkaar!
Team Nachtrust

Bezoek aan onze winkel te Beuningen:

In deze tijd kan het zijn dat zaken iets anders verlopen dan u van ons gewend bent. We vragen hiervoor uw begrip.

  • Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiene. Zij wassen hun handen en ontsmetten regelmatig voor een optimale hygiene

  • Ze vermijden lichamelijk contact en schudden geen handen

  • Onze medewerkers proberen u zo goed mogelijk te helpen, ze bewaren ca. 1,5 meter afstand. 
  • We geven de voorkeur aan betaling via de pin of contactloos met uw mobiel. Ons pin aparaat wordt na iedere pinbetaling gereinigd
  • Contant betalen kan nog steeds alleen zonder handcontact

  • Bent u verkouden of hoest u? Dan verzoeken we u vriendelijk om uw aankoop online of telefonisch te doen. Zo wordt de gezondheid van onze medewerkers niet in gevaar gebracht.

Openingstijden winkel

Onze winkel is geopend met reguliere openingstijden.

Winkelbezoek op afspraak

Gaat uw voorkeur uit naar een bezoek aan onze winkel op afspraak? Bij Nachtrust bieden we u de mogelijkheid om op afspraak langs te komen. Onze winkel staat dan geheel voor u alleen tot uw beschikking. Onze verkoopadviseur neemt dan ruim de tijd om u te voorzien van een passend en persoonlijk advies. Zo bent u er zeker van dat u in alle rust tot een goed besluit kunt komen.

Om onze winkel op afspraak te bezoeken, verzoeken we u om onderstaand contact formulier in te vullen. In dit formulier kunt u de gewenste tijd en datum doorgeven. Nadat we het afspraak formulier ontvangen hebben, nemen we contact met u op ter bevestiging.

Webshop

Indien u niet in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken, dan bent u van harte welkom in onze online shop. Hier vindt u het gehele assortiment en kunt u alle producten uit de winkel online bestellen. Ook wordt uw bestelling veilig en snel thuisbezorgd.

Levering inclusief montage

Momenteel wordt er nog bezorgd door ons bezorgteam. Heeft u last van klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts? Dan verzoeken we u vriendelijk om de afspraak te verzetten. Zorg ervoor dat de slaapkamer voor de bezorgafspraak leeg en schoon is en dat de doorgang naar je slaapkamer helemaal vrij is. Hierbij kunt u denken aan de doorgang, de hal, het trappengat en de overloop. Onze bezorgers leveren uw bestelling contactloos. Dat betekent dat zij geen handen schudden. We vragen u dringend om bij voorkeur te betalen met pinpas. Mocht dat niet mogelijk zijn, vermijd dan handcontact bij een contante betaling. Voor het zetten van een handtekening verzoeken we u om uw eigen pen te gebruiken.