Hoe gaat Nachtrust om met het Corona Virus? (Covid-19)

Onze webshop is 24/7 open

We helpen u graag in onze webshop. Het volledige assortiment is online verkrijgbaar. Met onze configurator kunt u zelf uw droombed samenstellen. De levering van uw huidige en nieuwe bestelling gaat gewoon door. 

Vanwege de strenge lockdown in Nederland is onze fysieke winkel t/m 9 Februari 2021 gesloten. 


Heeft u hulp nodig? Chatten kan iedere dag tussen 09.30 en 17.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@nachtrust.nl of bel ons direct op: + 31 (0)24 675 47 47
van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30. Op zaterdag van 09.30 tot 17.00 en ’s zondags van 12.00 tot 17.00. 

Openingstijden winkel

Onze winkel is momenteel gesloten t/m 19-1-21. 

Adviesgesprek aan huis

Gaat uw voorkeur uit naar een adviesgesprek bij u thuis? Vul dan onze afsprakenplanner in. Meer info 

Levering inclusief montage

Momenteel wordt er nog bezorgd door ons bezorgteam. Heeft u last van klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts? Dan verzoeken we u vriendelijk om de afspraak te verzetten. Zorg ervoor dat de slaapkamer voor de bezorgafspraak leeg en schoon is en dat de doorgang naar je slaapkamer helemaal vrij is. Hierbij kunt u denken aan de doorgang, de hal, het trappengat en de overloop. Onze bezorgers leveren uw bestelling contactloos. Dat betekent dat zij geen handen schudden. We vragen u dringend om bij voorkeur te betalen met pinpas. Mocht dat niet mogelijk zijn, vermijd dan handcontact bij een contante betaling. Voor het zetten van een handtekening verzoeken we u om uw eigen pen te gebruiken.

Veel gestelde vragen

Bezorgen jullie mijn bed en/of matras nog?

✔ Ja, alle afspraken gaan tot nu toe gewoon nog door.

Kunnen jullie mijn bed en/of matras nog op tijd leveren?

✔ Ja, we kunnen op dit moment alles op tijd leveren. Mocht het toch door omstandigheden anders worden, dan nemen we contact met u op.

Monteren jullie mijn bed nog?

✔ Ja, we monteren gewoon uw bed.