Climate Control Topper hoeslaken
€ 53,50
Percal katoen koel hoeslaken met Outlast Climate control. Na ongeveer anderhalve minuut heeft Outlast zich aan uw huidtemperatuur aangepast. Outlast bedtextiel vormt een microklimaat om uw huid en egaliseert daarna de temperatuurschommelingen. Sta versteld van dit gevoel en geniet van een constante nachtrust.
Aantal:
Product: Climate Control Topper hoeslaken are being added to cart ...
x
x
Product: Climate Control Topper hoeslaken was added to cart.

Climate Control Topper hoeslaken

Op het moment dat u ermee in aanraking komt voelt u direct al een koel effect: door de Nasa ontwikkelde Outlast Climate Control percal hoeslakens verminderen oververhitting en transpiratie. Voorzien van getunneld elastiek. Boordhoogte 30 cm. Alleen leverbaar in wit.

Waarom kiezen voor een Climate Control hoeslaken?

 • Uitstekende elasticiteit van het doek
 • Excellente pasvorm voor topmatrassen met een hoge hoek tot 12 cm
 • Vermindert overhitting en transpiratie
Geschikt voor Toppers
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal Outlast Climate control

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.