CARESSE POCKET+ ACTIVE AIR HYBRID 815 TOPPER 90x220 (set 2.st) Sale -50%
Caresse
€ 618,00 € 309,00

SET 2 STUKS! PROFITEER NU VAN 50% KORTING!!! VAN €618 NU VOOR €309
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR 

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Caresse
Aantal:
Product: CARESSE POCKET+ ACTIVE AIR HYBRID 815 TOPPER 90x220 (set 2.st) Sale -50% are being added to cart ...
x
x
Product: CARESSE POCKET+ ACTIVE AIR HYBRID 815 TOPPER 90x220 (set 2.st) Sale -50% was added to cart.

Caresse Pocket+ Active Air Hybrid 815 Toppers 90x220 showroom sale (set 2 st.)

Luxe zeer goed ventilerende topper met een kern van pocketveren, een een bovenlaag van anti allergische veerkrachtig Hybride schuim. Deze Active Air topper is voorzien van maar liefst van 450 pocketveren per /m2 en in combinatie met de luxueuze afdeklagen een totale dikte van maar liefst 12 cm. De perfecte afwerking van het elastische dubbeldoek welke doorstikt is met 300 gr/m2 hollowfiber zorgt voor een ultieme vochtopname. De pocketveren gecombineerd met het zeer goed vochtregulerende en luchtdoorlatend hybride schuim garanderen een perfecte drukverdeling, vochtregulatie en ligcomfort.

PROFITEER NU VAN 50% KORTING!!! VAN €618 NU VOOR €309
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR 

Eigenschappen:
Afmeting: 90x220
Aantal: set 2 stuks

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.